Cautare

8237 de rezultate pentru "numar de telefon fix lupu gheorghe" (4.04 secunde)
FACTORII DE RISC AI TUMORII CEREBRALE Cauza tumorilor cerebrale primare ramane neclara la majoritatea bolnavilor. Medicii au identificat insa o serie de factori care pot creste riscul aparitiei unei tumori cerebrale. Factorii de risc includ: VARSTA Riscul de a dezvolta o tumora cerebrala creste odata cu varsta.
Paul Voicu, prietenul tobosarului care si-a pierdut viata, este revoltat de ceea ce s-a intamplat la scurt timp dupa declansarea incendiului. ... Paul, care se afla vineri seara in clubul Colectiv, a povestit cum a scapat de tragicul incident in care si-au pierdut viata 28 de persoane.
Din totalul traficului de voce, de 17.6 miliarde de minute realizat in cursul anului trecut, jumatate au fost initiate in retelele mobile de telefonie.
Desi pe ordinea de zi a primei sedinte de consiliu local care a avut loc ieri, la care au participat cei 27 de proaspat alesi consilieri municipali, se afla si alegerea celor doi viceprimari, acest lucru nu a mai avut loc.
Desi pe ordinea de zi a primei sedinte de consiliu local care a avut loc ieri, la care au participat cei 27 de proaspat alesi consilieri municipali, se afla si alegerea celor doi viceprimari, acest lucru nu a mai avut loc.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Puteti citi in continuare cateva extrase din pagina de Facebook a lui DON PEDRO, care ne ajuta sa intelegem substratul bataliei de pe frontul romano-roman:
Blogul lui Constantin Gheorghe : ... Un abuz, care a picat la fix pe interesele politice ale portocaliiilor. Acum plange ca tabara cealalta il manjeste cu rahat, vorbind de "mita" primita de la fostul ministru Funebriu. ... Ca nici ailalti nu sunt usi de biserica.
Tariful fix pentru o ora de inspectie in unitatile alimentare care proceseaza produse de origine nonanimala se ridica la 48,60 lei, acesta fiind stabilit in raport cu costurile de salarizare si perfectionare a personalului, potrivit Ordinului 85 al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) publicat in Monitorul Oficial in data de 6 aprilie.
Se vede de la o posta ca vuieste Romania de pre-campanie electorala. Sa nu ne imbatam cu apa rece si sa credem un oarecare primar ca s-a umplut, dintr-o data, de dragoste de romani si de aceea a scos bani din buzunar sa-si ajute semenii.
acordarea tichetelor de masa in conformitate cu numarul zilelor lucrate si conditii de munca decente, a declarat Gheorghe Popa, presedintele Federatiei Sindicale Miscare Comercial, cel mai mare sindicat din CFR, care cuprinde si casieri, impiegati, schimbatori de macaze si alte categorii de personal fara de care circulatia pe Calea Ferata nu poate fi in siguranta.
Maestrul Tudor Gheorghe, romanul care reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare recital, isi continua neobosit actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului de toate varstele, de la tinerii aflati inca pe bancile scolii si pana la cei trecuti de varsta intelepciunii.
In Romania sunt aproximativ 5.000 de pacienti diagnosticati cu bolile Crohn si rectocolita Este in crestere numarul tinerilor, inclusiv cel al copiilor, afectati de bolile inflamatorii intestinale (BII), care, totusi, pot fi tinute sub control prin terapii biologice, extrem de costisitoare, avertizeaza specialistii participanti la cel de-al VIII-lea Congres consacrat BII, organizat de The European Crohn‘s and Colitis Organisation (ECCO) si Federatia Europeana a Asociatiilor pentru Boala Crohn si Colite (European Federation of Crohn‘s and Colitis Associations), Viena, 13 -16 februarie.
Ex-avocatul Poporului, acuzat de studenti: se lasa cu plansete de umilinta! Ex-avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, este o persoana extrem de controversata in mediile studentesti.
FARCAS) Scriam in "Magazin" ca ASFAN (Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate) a organizat, in data de 10 mai 2014, la Bucuresti, prima editie a Conferintei "OZN Romania". In prima sesiune - Fenomene aeriene neidentificate si Aviatia Militara Romana - au fost prezentate trei cazuri de intalniri OZN.
Numerele de telefonie fixa vor functiona de la 1 august numai cu prefix, iar pana la 30 septembrie, cand se va incheia Planul national de numerotatie, toate numerele de telefon vor fi formate din 10 cifre, a anuntat joi ANRCTI.
articole prin sms In incercarea de a oferi acces gratuit la informatii unui numar cat mai mare de utilizatori, articolele de pe Wikipedia vor fi disponibile prin SMS. Wikipedia are aproximativ 25 de milioane de articole pe care le serveste zilnic unor cititori raspanditi pe intreg mapamondul.
Acesta are mai multe dulapuri si sertare, care au fost inchise de fostul sef al unitatii Gheorghe Rusu si pe care actualul conducator, Mihai Axinte, nu le poate deschide.
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
google-analytics.com